Im baaack!!!

Denna gång för gott, hoppas jag!
Fyra år har gått sedan jag startade denna motivationsblogg och mycket har hänt, jag har blivit mamma till en liten kille -Albin, på nu snart 1.5år och jag älskar nästan varje sekund av mammaskapet... Vad vill jag då? Jag kommer förmodligen inte lägga ner 1+ timme per dag på bloggen, som förr, med detaljerade utlägg om kost, träning och hälsa relaterad till den senaste forskningen -MEN jag kommer vara brutal med sanningen, dvs motgångar- och framgångar, före- och efterbildar osv.. För att motivera mig själv och kanske någon annan! Man vill som sagt inte behöva skämmas "på stan" 6 månader fram i tiden från nu, för att man fuskat med träning och mat och övergett sina mål och således ser precis likadan ut som man gjorde 6 månader tidigare!

Vad jag vill med träningen är att bli:
* Stark
* Fast och tonad
* Jämn i humöret
* Fåfängan tar över -SNYGG. Punkt.

Jag vill bli kvitt den här "muffinsmagen".... Och välja kläder efter vad jag tycker är snyggt, inte efter vad som döljer...Jag kan tänka många gånger, att vaaarför kunde inte jag vara gravid, föda barn och sen vips, slinka ner i "smaljeansen" igen en vecka efter förlossningen eller i alla fall tre veckor efter, som ALLA andra!? Samtidigt som jag vet att de där "alla andra" egentligen är tre stycken genetiskt lyckligt lottade jävlar ;)....
Nej, för mig och de flesta andra kvinnor finns det bara en sak som funkar: Blod, svett och tårar! Inga genvägar! Kontinuitet och inget jävla fikabröd! "Gofika" är ett djävulusiskt koncept, säkert myntat av en såndär genetiskt lyckligt lottad, haha!

Nej, från och med idag ska jag lägga upp 3 träningspass per vecka, utesluta allt sött (med undantag för frukt och bär), köra vita långa månader, bara äta, sova och träna och umgås med min lilla familj och de vänner som gillar träning ;) I CAN DO IT!

RSS 2.0