Sälen, en plats där vi faktiskt gillar micron!

Jag vet, jag är jättedålig på att uppdatera, men jag lovar...det SKA bli ändring, så fort jag införskaffat mig en kamera eller någon gjort det åt mig ;).

I torsdags vid fyratiden styrde Jag, Army Sara, Frisör Malin och ? Mickis den lilla bilen mot Sälen för en långweekend med skidåkning, after- ski och annat kul man kan göra i snön :).
Det började bra, som ni vet...eller inte, är jag en sådan person som kan allt (eller inte) men jag har nog oftast den inställningen, vilket förklarar att jag faktiskt lär mig rätt mycket.....efter att jag gått på några nitar alltså. Jag är orädd helt enkelt! I alla fall, så kunde jag ju det här med skidor, självklart..tills jag blev lite för kaxig efter en ca tio minuter och dundrade ner i backen: tappade en skida, en stav och var nära att ramma en 5-åring...men värst av allt var jag nära att tappa - min coola image som världssvan. :P Tjejerna hade mycket roligt åt det eftersom jag precis briljerat med mina skills då detta inträffade . Det var definitivt ingen tyngd på dalskidan :) Efter någon halvtimme eller så och efter en varm chocklad med Bailys, lyckades jag dock ta tillbaka min plats som kung i backen...

Så det här med MICRO. Har ni hört ramsan: "In i micron..." förut, ni vet Billys pizza reklamlåten? Det hade inte de andra heller, det var i alla fall inget som de lagt på minnet. Men så mot kvällen tyckte jag att Frisör Malin nynnade på denna härliga ramsa och jag var ju givetvis inte sen att hänga på...bara det att Frisör Malin inte alls nynnade på någon Billys pizza reklamlåt...

I alla fall så kunde jag inte sluta nynna på denna, inte ens efter en barrunda, den liksom fastnade där. Dagen därpå i backen svischade Frisör Malin förbi nynnande på vadå tror ni? JO, Billys pizza reklamlåten såklart!. Tvärstannade och sa: "Fan den där låten, jag kommer på mig själv hela tiden med att nynna på den?!!"
Detta kom att bli lite smått irriterande efter x antal timmar i backen och på After- skin, då ngen av oss kunde komma på resten av texten, eller vad den ens gjorde reklam för?! På något sätt var den dock häftigare att nynna på än snowroller- låten ur sällskapsresan tyckte vi, då vi trots allt inte riktigt befann oss på den nivån haha.
Likt gårdagen kunde jag inte få den där jäkla låten ur huvudet och nu hade den dessutom smittat av sig till det resterande sällskapet. Det hela var ett bestyr (ett annat övermissbrukat ord) och för Army Sara var det ännu värre eftersom hon BLEV betyrd (efter några glas vreds och vändes det på även det begreppet haha ). Men inne på "The ladys room" då jag och Frisör Malin stod och pudrade näsorna och sjöng på allas vår: "In i micron..." skedde en revolution...inifrån en av toaletterna hördes: "...det är Billys vi vill ha...", ett Hallelujha moment för oss alla som ni förstår haha!

Sälen var kanon på alla sätt och jag tror att vi alla fått en djupare relation till micron än vad vi hade innan haha :)!

Harrys i Sälen, ett föredöme för alla Harrys!She`s Alive!!!

Jo, en del folk har faktiskt kommit fram till mig och sagt att dom läser min blogg, vilket är jättekul. Dom frågar även varför jag inte bloggar längre...? Jag kan skylla på flera saker: Jag har varit lat och prioriterat annat och mitt internet har varit utslaget sedan lite innan jul, vilket kanske är den främsta orsaken :)! Jag ska i alla fall skärpa till mig nu och om jag har riktigt tur så kanske Sara hjälper mig med blogglayouten ikväll då hon kommer förbi för att snacka SÄLEN :D...(jo jag ska faktiskt ge mig ut i backarna mellan den 21 - 24e, får se hur bra detta går "tyngden på dalskidan..." haha :)

Meen vad har hänt sedan sist?


Jo, jag har precis avnjutit en härlig brunch (måste jag väl säga, trots att det faktiskt var min frukost...) som bestod av ett glas färskpressad Apelsinjuice med 1 msk Best of greens (ett raw pulver som innehåller gröna grönsaker, typ broccoli, vetegräs, alfa-alfa etc), 2 energibollar gjorda på bla nötter, frön, kokosfett, dadlar och carob. Till det, 3 skivor Galiamelon och det utrensande örtthet Cleanse från 100 % organiska Pukka. Detta är en thesort som jag verkligen kan rekommendera. Det smakar gott, det har tom vunnit pris för sin goda smak och det är fritt från konstgjorda smaktillsatser, konserveringsmedel, socker och sötningsmedel, inte så PUcKKAT va haha, nu var jag fan rolig :)!?Innehåll Pukka Cleanse: brännässla, pepparmyntsblad, fänkålsfrö, maskrosrot, lakritsrot och aloe vera.

Träningen då? Träningen i mellandagarna gick hyffsat, det var väl inte Army Fitness nivå på den, men jag tog mig ut i spåret nån gång, sprang i Munktell med Sara några tidiga mornar och körde pass och gym på Friskis. BRAK var det däremot lite sämre med...(Körde i morse dock och jag inbillar mig att det blir en stor skillnad vad gäller hur man börjar dagen...:) ). Jag har i några veckor nu ätit ett nytt proteinpulver: ISO femme som du kan läsa mer om på: http://www.isofemme.com/ . Jag är ju vanligtvis emot konstgjorda ämnen och produkter, men proteinpulver kör jag med i alla fall, men försöker att välja ett utan smak eller med mindre skit i i alla fall. Pulvret innehåller inte arspatam som så många andra tillskott gör, vilket jag tycker är bra (det innehåller dock sukralos som är ett vattenlösligt sötningsmedel, vilket betyder att vi människor inte kan lagra det i våra vävnader, det följer alltså med ut...) Jag har chokladsmak, smakar som Pucko om man blandar det med havremjölk, jättegod smak tycker jag, Pethra dock, som jag köpte det av tyckte det smakade som hästskit....så smaken är väl som baken :P. Pulvret finns att köpa inne på 21:an i Eskilstuna i butiken Hälsa & Fitness: http://www.halsafitness.nu/

Idag ska jag på en avancerad instruktion på Friskis gym för träning med fria vikter, ska bli grymt kul :)
Nu ska jag ägna de närmsta timmarna åt storstädning, inte lika kul...

Må bra alla!
RSS 2.0