HJÄÄÄLPP...haha??!!!

Detta börjar bli liiite läskigt nu...
För somliga som läser detta, så säger ni säkert i läsandets stund att det här är Evelina personifierat, alltså lika självklart som att tisdag kommer efter måndag. Jag vill hävda att ni har fel om ni tycker att det jag ska berätta hör till den absoluta vanligheten!

Okej, jag är nog tidernas tidsoptimist, vilket brukar reta väldigt många då jag ofta är sen (självklart med en rimlig förklaring, men ialla fall...), virrar till tider och dagar lite då och då....detta kan jag tyvärr erkänna, MEN denna vecka har varit under all kritik och den är inte ens slut?!
Jag har inte haft ett rätt beträffande dag och tid denna vecka ETT RÄTT???!

I måndags trodde jag det var söndag och planerade inför "måndagens" Army Fitness (som för övrigt avslutades i fredags). På tisdagen som den stalker jag är, både smsade jag och ringde Simona för att dubbelkolla att våran bio-dejt sena föreställningen fortfarande var ON på onsdagen (Vi hade bestämt att vi skulle på bio på Torsdagen och den tidiga föreställningen, inget annat...haha var tom tvungen att kolla inkorgen nu så jag skrev rätt) Saken var den att jag på något sätt i alla mina 118 sms lyckades undanhålla detaljen om vilken dag det var som jag syftade på samt tid (så man kan ju undra vad jag skrev egentligen, haha) ...Jag insåg snabbt mitt fiskminne-syndrom och ville förtdydliga med ett sms tillbaka (två min senare), så jag fattat allt rätt den här gången!
Jag fick jag bara ett: "HAHA" tillbaka, sen kom ett sms till: "Ewe vad du är ute och cyklar hela tiden! Haha, vi sa onsdag eller torsdag när vi pratade först i veckan, sen bestämde vi igår att vi skulle ta det på torsdag...haha titta på dina gamla sms ifrå igår gumman :)". Jag läste sms:et och skrattade högt (kunde inte sluta skratta) så att en gammal gubbe tittade misstänktsamt mot mitt håll och bytte till andra sidan gatan!!!
3 timmar senare kom jag på att jag inte besvarat Simonas sista sms. Jag tittade naturligtvis inte på det sista smset jag fått, utan svarade utifrån mitt minne och försäkrade mig om att jag hade koll på läget nu - Bio på ONSDAG... Stort misstag...
Tre sekunder senare (Simona måste sitta på mob haha): "Haha, NEJ Ewe, torsdag kl 17.30. Nu skriver du fan ner det i handflatan eller i pannan hahahaha!"

Idag fick jag ett sms till..."...Kan vi ta det på fredag istället, sena bion?..."

Behöver jag säga mer...? INTE UNDRA PÅ ATT MAN BLIR VIRRIG då det ombokas hit och dit :)?!?!

P.S

Jag kan inte riktigt skylla på Simonas ombokningar. Jag har sedan i mångas sms:at både Pethra, Sara & Lisen om saker jag inte hinner för att....och fått tillbaka två svar: Fel dag och fel tid, haha :)!

Ni kan förstå om jag blir orolig va haha?!

Ni kan ju påminna mig: I morgon: Plugg, sen träning mes Sara efter 19.00. Fredag: 11.00 Med farfar till vårdcentralen. 14.00 Med Lisen & Aliza på promenad och till Willys. Lördag: 10.30 Bodypump i ledning av Helena.

Till JUL önskar jag mig en träningskalender från Bokia, 129 kr. Helst fastklistrad i handflatan eller i pannan! Tack!

ÄR NI SOM JAG? - Träna hjärnan

Att det fungerar verkar långt ifrån otroligt då mer eller mindre allt som utmanar hjärnan eller tvingar den att lära sig nya saker tros ha den effekten:

  • Borsta med fel hand.
  • Ett rikt social liv.
  • Läsa en utmanande bok.
  • Lösa korsord eller spelar schack.


Nu ska jag gå och borta tänderna med fel hand, socialisera med katten, läsa lite mer studentlitteratur och lösa morgondagens klädfråga. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0